۱۸ دی ۱۳۸۴، ۱۳:۵۰

جورج كلوني از شخصيت‌پردازي "سيريانا" مي‌گويد

جورج كلوني، هنرپيشه و كارگردان مطرح سينما، از چگونگي شخصيت‌پردازي فيلم جديدش "سيريانا" سخن گفت.

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، اين هنرپيشه در پاسخ به اين سئوال كه چرا در فيلم "سيريانا" بمبگذاران انتحاري قهرمان و آمريكايي‌ها افرادي آزمند معرفي مي‌شوند، گفت: "من فكر مي‌كنم كه تروريست‌ها به بيشترين همدردي نيازدارند و در اين فيلم تلاش كردم تا به آنها نزديك و از مشكلاتشان آگاه شوم."

اين كارگردان در ادامه صحبت‌هايش گفت: "اگر شما بخواهيد با تروريست‌ها و عوامل ايجاد رعب و وحشت مبارزه كنيد بايد درك كنيد كه اين افراد چرا اقدام به چنين اعمالي مي‌كنند. اينكه شما آنها را از دور نظاره كنيد و در آخر برچسب شيطاني بر آنها بچسبانيد، ثمربخش نخواهد بود."

"سيريانا" كه بر اساس كتاب رابرت باير جلو دوربين رفت، موضوعاتي چون نفت، سياست‌هاي جهاني و روابط حاكم بر سازمان اطلاعات آمريكا را در محوريت دارد. مت ديمون در اين اثر نقش مرد آمريكايي را بر عهده دارد كه در زمينه خريد و فروش نفت در خاورميانه به فعاليت مي‌پردازد. اين در شرايطي است كه جورج كلوني در نقش مامور سيا ظاهر شده است. استفن گاگان نويسنده فيلم مطرح "قاچاق"، ساخت اين فيلم را بر عهده داشت.

کد خبر 275606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha